Ny hemsida och spelning

Välkomna till vår nya sida!

Vi har meckat lite med sidan för att kunna presentera bättre info här och kommunicera med alla våra lojala fans. Och nu finns det en blogg till och med!

Vad händer i våra liv just nu? Efter en fullpackad sommar så håller vi nu på att boka in vintersäsongen. Vi är alltid taggade på after ski så det kommer att bli kul! I skrivande stund sitter vi i bilen tillsammans med vårt största fan Louise (som efter att ha tjatat i flera år fått bli ljudtekniker åt oss) på väg ned till spelning i Sthlm för att spela på ett bröllop. Det ska bli superhärligt, vi älskar när kärleken ligger i luften!

Håll utkik här på hemsidan för mer information om vad vi gör och vad som kommer i framtiden!

Pussar och kramar

A o C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *