Spelning och kisspaus på Ekerö

I lördags spelade vi på bröllop på Ekerö. Det är alltid härligt att få vara en del av en så stor sak som någons bröllop så vi var var superladdade. Vi klev upp tidigt och packade släpet och for iväg mot Sthlm.

Planeringen var att åka i tid, käka på Chop Chop i Uppsala (vår favvo-vägrestaurang) och sedan rigga upp allt så att vi kunde spela på vigseln. Lite hinder på vägen gjorde att efter Gävle började planeringen se lite skakig ut. Inga problem, vi skippar Chop Chop. Så efter ett tag kommer vi in med bil och släp i Bromma, Fröderberg kartläste. Helt plötsligt stod vi på en fullpackad parkering vid Bromma Blocks köpcenter med bilkö för att komma både in och ut från parkeringen. Inte bra! Vi krånglar för att komma ut på vägen igen, aningen stressade för nu börjar det bli tajt om tid för att hinna fram till festlokalen. För att lätta upp stämningen börjar vi prata om annat samtidigt som vi åker och i vanlig ordning säger Chrille nånting korkat som får Fröderberg att börja skratta, samtidigt som han ska meddela att det är en sväng längre fram. Så Fröderberg säger

“*fniss* Höger här framme *fniss*”

varpå Chrille svarar

“Haha kul skämt Fröderberg”

och åker rakt fram. Detta leder till att Fröderberg får ett nervöst sammanbrott och att vi får krångla oss tillbaka in på rätt väg igen. Inga problem, allt löser sig. Sen går det 10 minuter, det är ungefär en mil kvar till Ekerö, innan Chrille säger

“Jag är kissnödig”

F: “Skärp dig Chrille, vi är nästan framme”

C: “Ah, ok”

Så vi åker nån minut till.

C: “Fröderberg, jag måste verkligen kissa”

F: “Vi är ju nästan framme, håll dig!”

C: “Mmmmmmmmmmm :(:(:(”

Sen går det tre minuter till innan Chrille skriker

C: “JAG MÅSTE VERKLIGEN KISSA NU, ANNARS FÅR JAG ONT I MAGEN NÄR JAG KISSAR SEN”

och slänger in bil med släp och allt in på en grusväg bredvid vägen. En grusväg man inte får åka på visar det sig, där det inte går att vända heller. Ut flyger Chrille och tömmer blåsan i 5 (!) minuter i sträck. Sedan är det bara att backa ut med släp på landsvägen igen.

Men fram kom vi till slut! Och kul hade vi! Stockholmarna kan verkligen rocka när man manar på dem lite. Nu sitter vi på Toppstugan i Grönklitt och laddar för spelning på ett till bröllop. Första gången vi har chansen att använda vår nya backdrop (tyget bakom scen) där våra vackra ansikten är tryckta i fullfärg! Vi håller just nu på att förhandla om vintersäsongen så håll er uppdaterade med hemsidan och facebook för att se när det blir. Ha det bra tills dess!

Pussar och kramar

Fröt och Chrille Kanonkula

Ny hemsida och spelning

Välkomna till vår nya sida!

Vi har meckat lite med sidan för att kunna presentera bättre info här och kommunicera med alla våra lojala fans. Och nu finns det en blogg till och med!

Vad händer i våra liv just nu? Efter en fullpackad sommar så håller vi nu på att boka in vintersäsongen. Vi är alltid taggade på after ski så det kommer att bli kul! I skrivande stund sitter vi i bilen tillsammans med vårt största fan Louise (som efter att ha tjatat i flera år fått bli ljudtekniker åt oss) på väg ned till spelning i Sthlm för att spela på ett bröllop. Det ska bli superhärligt, vi älskar när kärleken ligger i luften!

Håll utkik här på hemsidan för mer information om vad vi gör och vad som kommer i framtiden!

Pussar och kramar

A o C